Arkiv
Taggar


Min röst skall nu komma från en annan plats i rummet

Sedan en tid har jag lämnat egenföretagandet och arbetar numera som samhällspolitisk rådgivare på Sveriges chefsorganisation Ledarna. Det är ett väldigt spännande jobb, men det innebär att jag antagligen inte kommer att blogga mer på överskådlig tid. Nu var det å andra sidan ganska länge sedan jag bloggade här överhuvudtaget, så förlusten är kanske inte så stor. Men ha förtröstan! I dag publicerades mitt första inlägg på Ledarnas Chefsblogg, och fler av den varan lär det bli framöver. På Chefsbloggen kommer jag att skriva om politik och samhällsfrågor. Men även om hur Ledarna kan bidra till att alla har en bra chef. Välkomna!

PS: Stilpoäng till er som känner igen referensen i rubriken.

Andra skriver intressant om , .

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Kommentera